Home > De SHERPA collectie
Onze SHERPA 100 2Speed is een ware evolutie van de SHERPA 100 ECO. Nadat de SHERPA 100 ECO de wereld van bouw en sloop op z’n kop heeft gezet, hebben we het bestaand concept onder de loep genomen en de wensen van de gebruiker in de 2Speed verwerkt. Zoals de naam doet vermoeden heeft deze machine 2 snelheden. Langzaam met meer kracht; om te manoeuvreren en te werken en een tweede versnelling om langere afstanden te overbruggen met een hogere snelheid.
SHERPA 100 Agri
De SHERPA 100 Agri-line is speciaal ontwikkeld voor de agrarische sector. Deze veelzijdige compacte machine is enorm wendbaar en kan worden ingezet voor diverse taken. Onder andere maneges, veestallen en kippenboeren kunnen deze machine multifunctioneel inzetten voor bijvoorbeeld het uitmesten van hun stallen en het aanleveren van stro of voer.
SHERPA 100 Benzine
Deze uitvoering van de SHERPA 100 schrankladers staat zijn mannetje! Deze machine wordt standaard uitgevoerd met een Honda GX630 21 PK benzinemotor. De componenten en onderdelen die gebruikt worden op deze mini-loader staan voor kwaliteit en zorgen voor betere prestaties tijdens uw werkzaamheden.
SHERPA 100 diesel
De SHERPA 100 Diesel is een compacte grondverzetmachine en een mobiel hydraulisch power-pack. Het gebruik van hydrauliek voor de voortbeweging, het heffen en vele andere functies heeft een veelzijdig en zeer handelbaar instrument gecreëerd dat eenvoudig te bedienen en te onderhouden is. Tevens is de machine in staat om meer werk te verzetten dan zijn grootte doet vermoeden.
SHERPA 100 eco
Als eerste mini-lader producent heeft SHERPA mini-loaders, een elektrische skidsteer op de markt gebracht: de SHERPA 100 Eco. Uiteraard doen de prestaties van deze SHERPA 100 ECO niet onder voor een model met verbrandingsmotor. Deze schranklader is uitermate geschikt voor interne sloopwerkzaamheden of om werkzaamheden te verrichten in veestallen
SHERPA 100 ehd
Naast de revolutionaire elektromotor beschikt de SHERPA 100 EHD over radiografische besturing. Hierdoor kan in moeilijk toegankelijke ruimtes gewerkt worden en wordt optimaal voldaan aan de wens om veiligheid te garanderen voor professionals.
Sherpa 100 smal
De compacte SHERPA 100 Smal kan worden ingezet voor werkzaamheden in smalle ruimtes die meestal nog met de hand worden uitgevoerd. Denk hierbij aan materiaal aan- en afvoeren, grond in- en uitgraven. De tijden dat deze werkzaamheden werden voltooid door fysieke kracht zijn voorbij. Vanaf nu kunt u met de SHERPA 100 minilader veel karweien uitvoeren zonder dat u moe wordt en uw rug zwaar belast.
SHERPA 150
De SHERPA 150 kniklader is de kleinste professionele knik-shovel op de markt. Met een breedte van 76 cm is deze mini-loader zeer geschikt voor onder andere de hovenier en de agrarische sector!
SHERPA 200
De SHERPA 200 kniklader is net als al onze andere machines gebouwd met onderdelen van de hoogste kwaliteit. Dit verhoogt uiteraard de betrouwbaarheid en levensduur van deze mini-loader.
SHERPA 300
Plus
De SHERPA 300 kniklader is een oerdegelijke, stabiele en krachtige machine. Een ware alleskunner!

Voor vrijwel iedere machine en opdracht beschikt SHERPA-mini loaders over een ruim assortiment aanbouwwerktuigen. Klik op ‘meer informatie’ voor een uitgebreid overzicht.

Tel: +31(0)412-613344 info@sherpaminiloaders.com