Home > Vacuüm
Mechanisch bestraten
Vacuümtechniek

Hanenberg vacuüm heeft een uitgebreid assortiment in aanbouwwerktuigen die met vacuümtechniek werken. Hanenberg vacuüm ontwikkelt, ontwerpt en bouwt vacuümsystemen die nauwkeurig afgestemd zijn op specifieke wensen en toepassingseisen van de klant. Door de decennia lange ervaring vergaard Hanenberg vacuüm veel vacuüm kennis, die door vele bedrijven al in praktijk gebracht worden.

Onze vacuüm systemen kunnen, afhankelijk van de toepassing, zowel door een benzine, diesel, hydraulisch als electrisch (door middel van accu's), aangedreven worden . Al deze systemen werken onder het principe "hoog vacuüm".

Het hefvermogen van een zuignap kan berekend worden door: ( L x B x 90% (=0.9 onderdruk) met veiligheids factor 3).

Vacuümsysteem hydraulisch / 12V electrisch aangedreven

Geschikt voor montage bovenop of voorop de SHERPA mini-loaders ten behoeve van bijvoorbeeld een bandensteller. Eventueel zijn onze vacuüm sets met aanpassingen, ook te monteren op andere hydraulische machines.

Vacuümsysteem aangedreven door verbrandingsmotor

Doordat deze vacuümsystemen zichzelf aandrijven, zijn ze geschikt voor diverse machines. Eventueel kunnen deze vacuüm sets uitgevoerd worden met olie niveau bewaking d.m.v. een claxon en hefbewaking d.m.v. een groene - rode lamp (voldoende - onvoldoende vacuüm). De vacuum set gemonteerd op een hefframe, wordt heffen mogelijk met een vier sprong of palletvorken. Onder het hefframe zit een oog om de zuignap in te hangen. Het is ook mogelijk om het vacuüm set rechtstreeks op een zuignap t.b.v. stelcon platen te monteren waardoor het geheel compact blijft.

Flexibele maten zuignappen

Zuignappen leverbaar in diverse maten: (bocht-) banden, tegels 30 x 30 (4, 5, 6, 8 en 12 voudig), tegels 50 x 50, Stelcon platen e.a..

Afwijkende maten in overleg leverbaar.

Tel: +31(0)412-613344 info@sherpaminiloaders.com