Home > Toepassingen > Hovenier
Hovenier
Boomgrijper SHERPA100 Agri skidster miniloader

Een hovenier is vaak werkzaam waar de ruimte beperkt is en de toegangen smal zijn. Uitgaande van deze gegevens heeft Hanenberg Materieel BV diverse machines ontwikkeld die in dergelijke ruimtes het werk perfect kunnen uitvoeren.

De SHERPA 100 is in de smalle uitvoering slechts 76 cm breed en heeft daardoor een draaicirkel van ongeveer 120 cm. Voor u betekent dit dat het passeren van deur-openingen en smalle steegjes geen enkel probleem meer oplevert. U rijdt eenvoudig door de poort de achtertuin in om op een efficiente wijze aan de slag te gaan bij uw klant.

Wanneer u wat  zwaardere karweien in de agenda heeft staan, heeft onze kleine krachtpatser SHERPA 100 nog drie grotere broers, namelijk de knik-laadschoppen SHERPA 150, SHERPA 200 en de SHERPA 300.
 

BINNENKORT MEER INFORMATIE!
Bij SHERPA mini-loaders staat innovatie voorop. Continu zetten wij een extra stapje bij. Wij blijven verbeteren en zoeken voortdurend naar nieuwe duurzame technieken. Zo presenteerden wij al de SHERPA100 ECO, de eerste elektrisch aangedreven miniloader (76cm breed); ontwikkeld voor de sloopsector en inzetbaar op de verharde werkvloer.

De SHERPA100 ECOcross is zodanig doorontwikkeld: met meer power, snelheid, ruw terrein banden en een lithium batterij, zodat deze nu ook inzetbaar is in ruw terrein, wat voor de hovenier noodzakelijk is. Werken is gezond, maar laat bij te zware werkzaamheden een machine het werk uit handen nemen, vooral als de machine geen uitlaatgassen of weinig tot geen geluid produceert. Ook opdrachtgevers zullen hierdoor aangenaam verrast zijn!

 

Foto's Sherpa bij de Hovenier
Video's Sherpa op bij de Hovenier

Tel: +31(0)412-613344 info@sherpaminiloaders.com