Home > Skidster
Alles voor uw Skidster – onderdelen, check-up én inruilvoordeel!

Voordat de SHERPA mini-loader werd geïntroduceerd, begonnen wij in 1987 als importeur van de Skidster. De Skidster is een graafmachine uit het Verenigd Koninkrijk, waarvan wij de enige dealer in Nederland waren. Een prachtig product, maar zeker nog met ruimte tot verbetering. Na jaren van optimaliseren en aanpassen, brachten wij in 2002 uiteindelijk de SHERPA mini-loader op de markt. Alhoewel de productie van de Skidster is gestopt, zijn deze oerdegelijke machines bijna niet kapot te krijgen. Bent u in het bezit van een Skidster? Dan kunnen wij u helpen met onderdelen, reparatie en inruilmogelijkheden!

Skidster mini-loader, Sherpa mini-loader
Skidster onderdelen

De SHERPA mini-loader is op alle punten een verbetering ten opzichte van de Skidster. De productie van de Skidster is daarom gestopt, maar dat betekent niet dat er geen Skidsters meer in de omloop zijn. Sterker nog: deze stevige en betrouwbare machines houden het soms langer dan dertig jaar vol. Wanneer u de trotse bezitter van zo’n exemplaar bent, kunt u bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. Als officiële leverancier van Skidster kunnen wij uw machine van alle originele Skidster onderdelen voorzien.

Check-up

Net zoals elke andere machine, heeft ook uw Skidster regelmatig een onderhoudsbeurt nodig. U kunt daarom bij ons terecht voor een gratis check-up, met controle van olie, hydroliek, banden en draaiende delen. Onze werkplaats ligt bij ons hoofdkantoor in Nistelrode, aan de A50. Interesse? Neem dan contact met ons op.

Inruilen van uw Skidster

Heeft u jarenlang plezier van uw Skidster gehad, maar is deze nu dan toch echt aan het eind van zijn Latijn? Of bent u gewoon klaar met de gebreken van dit oude model en toe aan de geperfectioneerde SHERPA? Dan hebben wij goed nieuws! Deze winter profiteert u namelijk van een inruilactie, waarbij u tot maar liefst €2000 inruilvoordeel op uw SHERPA mini-loader krijgt. Bel +31(0)412-613344 of e-mail naar info@sherpaminiloaders.com voor meer informatie.

 Neem contact op voor:

  • Gratis advies voor reparatie;
  • Een vrijblijvend inruilvoorstel;
  • Gratis taxering van uw Skidster;
  • Het bestellen van Skidster onderdelen.

Tel: +31(0)412-613344 info@sherpaminiloaders.com