Home > SHERPA NEWS > SHERPA mini-loaders beloond innovatieve projecten - Praktijkschool De Singel.

SHERPA mini-loaders beloond innovatieve projecten - Praktijkschool De Singel.

innovatie projecten de singel oss sherpa

Wij denken graag mee. Zeker als het gaat om innovatieve projecten en slimme ideeën. Toen het duidelijk werd dat de SHERPA100 (uit 2007), van Praktijkschool de Singel, aan een flinke onderhoudsbeurt toe was, zijn wij als SHERPA gaan nadenken wat wij voor hen konden betekenen. Goede, innovatieve ideeën moeten beloond worden, vindt u ook niet?

Op Praktijkschool De Singel leren scholieren in de praktijk. Onlangs zijn de scholieren gaan klussen bij theater Hoessenbosch. Ook is de tuin van zorgcentrum De Wellen vernieuwd en is het speelbos in Herperduin aangelegd. Allemaal projecten die zijn uitgevoerd door de scholieren van De Singel.

Wij zien de potentie in deze wijze van leren. Iedereen wordt er beter van. De scholieren leren het vak op de juiste manier, ze leren met machines omgaan en doen het tenslotte met veel plezier. Daarnaast wordt Hoessenbosch er mooier van. Een bundeling van krachten. Dan verdien je het wel om met een mooi Nederlands product te werken.

De scholieren werken al jaren met de SHERPA miniloader. Bij de rondleiding op het SHERPA hoofdkantoor werd de werkplaats gezien als “de hemel” door een scholier van De Singel. De scholieren hechtte veel waarde aan onze machine. Dat doet ons ‘SHERPA hart’ goed.

 

WIJ ZIEN TOEKOMST IN DEZE SCHOLIEREN

Wij zien dat Praktijkschool De Singel goed werk verricht. Een school waar een voorbeeld aan genomen kan worden. Goede ideeën. Daar houden wij van. En daar investeren wij graag in.

Het is veelbelovend dat deze scholieren op jonge leeftijd al werken met onze machines. Ongemotiveerd werken, met de hand en de rug zwaar belasten, is niet meer van deze tijd. En toch doen vele bedrijven dit nog. Wij hopen dat deze generatie het beeld van deze bedrijven doet veranderen. Wij zien toekomst in deze scholieren.

Wij zijn blij dat wij hieraan kunnen bijdragen. Een win-win-win situatie als u het ons vraagt.

Scholieren van De Singel wij wensen jullie veel plezier met jullie SHERPA100!

Tel: +31(0)412-613344 info@sherpaminiloaders.com