Home > SHERPA NEWS > Recycling vakbeurs 2021

Recycling vakbeurs 2021

Komende dinsdag t/m donderdag zou SHERPA aanwezig zijn op de Vakbeurs Recycling In Gorinchem.

Gezien de meest recente ontwikkelingen en berichtgeving van de overheid t.a.v. Covid maatregelen in NL, hebben wij helaas het besluit moeten nemen om deze editie van de vakbeurs niet aanwezig te zijn.

Afgelopen dagen hebben wij de ontwikkelingen en berichtgeving van de overheid nauwgezet gevolgd. Vanwege de groeiende onzekerheid en twijfel in de samenleving, nu Covid nog steeds volledig door raast, zijn wij terughoudend in deelname aan beurzen en andere evenementen. Gelet op de oproep van de overheid om gezamenlijk de besmettingen in te dammen, vinden wij het maatschappelijk niet verantwoord om onze deelname door te zetten. Bij SHERPA staat veiligheid van onze mensen en klanten voorop.

Natuurlijk vinden wij het bijzonder jammer dat wij dit besluit hebben moeten nemen en ook uitermate frustrerend dat wij tijdens de opbouw en net voor de finish van deze beurs, alsnog onze deelname hebben moeten staken. Wij hopen iedereen weer snel te kunnen ontmoeten. Onze medewerkers zijn normaal bereikbaar, waar U alle informatie over onze innovaties en producten kunt volgen. SHERPA staat niet stil en blijft gedreven om ‘zwaar werk, licht te maken’!

Directie SHERPA Mini-loaders

Tel: +31(0)412-613344 info@sherpaminiloaders.com