Veiligheid en betere arbeidsomstandigheden spelen een steeds belangrijkere rol bij het moderne sloopwerk van deze tijd. Door deze cultuuromslag verandert ook het machinegebruik en stijgt de vraag naar nieuwe “state of the art” miniloaders die hier een bijdrage aan kunnen leveren. De SHERPA 100 EHD is zo’n “state of the art”machine die aan specifieke behoeften vanuit de markt voldoet (trillingsvrij werken, geen uitstoot en minder geluidsoverlast).

Radiografisch bestuurbaar

Deze 100% electrische miniloader is radiografisch bestuurbaar zodat onveilige situaties voor werknemers vermeden worden. Op minder gevaarlijke plekken kunt u het bedieningspaneel met radiografische zender in de houder op de machine klikken en is deze manueel te besturen zoals een skidsteer. De SHERPA 100 EHD is volledig computer gestuurd zodat de snelheid/krachtverhouding optimaal wordt toegepast en er zo weinig mogelijk energie verloren gaat. Dit alles gaat via een microprocessor die het plc-principe hanteert (programmable logic controller). Op deze wijze haalt u meer draaiuren uit iedere batterijlading.

Interne sloopwerkzaamheden die voorheen nog met de hand moesten worden gedaan, kunnen nu met deze milieuvriendelijke compacte SHERPA 100 EHD worden uitgevoerd zonder dat u uw lichaam zwaar belast. Bovendien wordt geluidsoverlast geminimaliseerd en behoren stinkende uitlaatgassen tot het verleden. Hierdoor kunt u onbelemmerd renovatieklussen uitvoeren in o.a. kantoorpanden en ziekenhuizen. Met het bijgeleverde verlengstuk kunt u tot op 3 meter hoogte sloopwerk verrichten. Dit verlengstuk is uiteraard ook afneembaar voor werkzaamheden wat lager bij de grond.

Puin wegschuiven voor de banden gaat eenvoudig met behulp van het standaard voorop gemonteerde dozerblad. Daarnaast zorgt het dozerblad voor extra stabiliteit bij deze slechts 76cm brede machine. Het versterkte “heavy Duty frame” draagt zorg voor extra bescherming van slangen en koppelingen. Deze zijn namelijk verwerkt in het frame waardoor de kans op beschadigingen geminimaliseerd wordt.

De sterke electromotor en de 100% rubberen banden zorgen voor optimaal gebruik van de machine bij inpandige werkzaamheden. Mocht één batterijlading niet voldoende zijn, kunt u met het batterijwisselsysteem eenvoudig en snel de 360 ampère sterke batterij verwisselen voor langdurige inzetbaarheid. Ook is het mogelijk deze ideale slopersmachine uit te rusten met een 220 volt aansluiting voor werkzaamheden op een vaste locatie.

De veelzijdigheid en vooral de verhoogde werkefficiëntie maken van deze op afstand bestuurbare elektrische machine een ideale partner die een helpende hand kan bieden aan de beginnende vergrijzing in de sloopsector. Daarnaast maakt het zwaar werk verleden tijd!

Klik op de afbeelding om te vergroten.

Klik op onderstaand download link voor de technische gegevens.

Download folder (1.42 MB)
Welke aanbouwdelen heeft u nodig?
Laadbak 76cm SH1
4-1 bak 76cm SH1
Pelikaanbak 76cm SH1
Set palletvorken SH1
Hefarm SH1
Hydraulische sloophamer, GlobRam® RM45s SH1
Offerte aanvragen
Sherpa 100 EHD met de door u gekozen aanbouwdelen
Offerte aanvragen
U vraagt een offerte op voor:
Sherpa100 EHD
CAPTCHA
Deze vraag is bedoeld om te achterhalen of u geen "robot" bent

Sherpa 100 EHD in de praktijk

Tel: +31(0)412-613344 info@sherpaminiloaders.com