Accueil > Node > JUNIOR MECHANICAL ENGINEER M/V
JUNIOR MECHANICAL ENGINEER M/V SHERPA MINI-LOADERS (40U/W)

SHERPA mini-loaders groeit! Wij zijn daarom op zoek naar een Junior Mechanical Engineer: een gedreven en handig persoon die een voorliefde heeft voor staal, hydrauliek en elektrotechniek en die er uitdaging in ziet om dit te vertalen naar slimme oplossingen voor het productieproces van onze machines (schrank- en knikladers) en aanbouwdelen gedragen in een team van collega’s. 

SHERPA Mini-loaders innoveert en investeert. Als Junior Mechanical Engineer ben jij een cruciaal onderdeel van onze R&D-afdeling, die tal van nieuwe systemen en technieken ontwikkelen. Door continue groei, een duidelijke visie en sterke passie, leveren wij totaaloplossingen om fysieke arbeid lichter, efficiënter én duurzamer te maken. Innovatie, kwaliteit en de wensen van onze klanten staan daarbij centraal. 

Als Junior Mechanical Engineer bij SHERPA maak je 3D-ontwerpen van onze machines en ben je nauw betrokken bij de volledige product life cycle van onze mini-loaders en aanbouwonderdelen. 

Je werkt binnen een klein en dynamisch team, van in totaal zes personen. De ‘tekenkamer’ bestaat uit drie medewerkers. Bij het maken van de schetsontwerpen, principeschema’s, technische berekeningen, ontwerpspecificaties en technische beschrijvingen wordt je goed begeleid en opgeleid om prettig in onze organisatie te kunnen werken. 

Wat neem je mee?

 • Je hebt door ervaring of opleiding MBO of HBO werk- en denkniveau, in de richting van Werktuigbouwkunde of Mechatronica. 
 • Je hebt bij voorkeur minimaal stage of werk- ervaring in de maakindustrie, bijvoorbeeld als lasser of werkvoorbereider in plaatwerk en lasconstructies. 
 • Wanneer je goed uit de voeten kunt met SolidWorks of ervaring hebt met vergelijkbare CAD-systemen, is dat een pré;
 • Je kunt ontwerpen, tekenen en berekenen;
 • Als je kennis hebt van machineveiligheidsvoorschriften dan is dat een pré; 
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, Duits is een pré;
 • Je houdt van een analytische en tegelijkertijd pragmatische aanpak;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met elektrisch/hydraulisch aangedreven machines, zoals heftrucks, palletwagens, orderpickers, stapelaars, golfkarren, veegmachines of trekkers;
 • Je hebt passie voor machines en/of voertuigen;
 • Je bent een zelfstarter;
 • Je bent vlot in de omgang en hebt goede communicatieve vaardigheden; 
 • Je herkent jezelf in onze kernwaarden: Betrouwbaar, Respectvol, Integer, Ambitieus en Betrokken;
 • Je vindt het prettig om in een hecht team te werken binnen een familiebedrijf.

Wat krijg je daarvoor terug?

Een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid in een gemoedelijk familiebedrijf. We hebben aantrekkelijke primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, afhankelijk van je leeftijd, opleiding en ervaring. Je krijgt je eigen plek in onze familie en draagt bij aan de groei en bloei van onze organisatie. De sfeer is dynamisch, enthousiast en betrokken.  

We streven naar een open cultuur, met grenzeloze aspiratie, innovatie, open communicatie en samenwerking. Zo ontstaat er een omgeving waarin medewerkers goed samenwerken om resultaten te behalen, waardoor ze zich met elkaar verbinden en elkaar als familie beschouwen. Een leven lang leren en ontwikkelen, in en met de organisatie, is voor velen de drijfveer om voor onze organisatie te werken en bij de SHERPA’s te horen. 

Interesse?

Stuur dan graag je cv samen met een korte motivatiebrief naar Corné via corne@sherpaminiloaders.com. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Tel: +31(0)412-613344 info@sherpaminiloaders.com