Startseite > Node > Samenwerking Loxam en SHERPA Mini-loaders!

Samenwerking Loxam en SHERPA Mini-loaders!

Bij SHERPA hebben wij een duidelijke missie: Fysiek zwaar werk lichter, sneller en gemakkelijker maken. Een duurzame totaaloplossing, voor iedereen die daar behoefte aan heeft. Daarom zijn wij ook bijzonder enthousiast over onze nieuwste partner, materieelverhuurbedrijf Loxam. Loxam heeft de eerste exemplaren van onze allernieuwste machine besteld: de Z10!  Afgelopen maand had de internationale vakbeurs MATEXPO in Kortrijk, de primeur om onze Z10 aan een breed publiek te tonen. Hier werden de eerste orders voor de Z10 getekend. 

SHERPA Z10

Al sinds 2018 werken wij aan de nieuwe SHERPA Z-serie. Na uitvoerig ontwikkelen en testen, is de eerste machine van de serie klaar voor productie: de Z10. Een volledig elektrische machine, die alle verwachtingen op het gebied van werkkracht, ergonomie, design en gebruiksvriendelijkheid overtreft.

De Z10 heeft veel voordelen ten opzichte van vergelijkbare machines. Denk daarbij aan een trilvrije voetplaat, zeer lage cost of owernship en een geoptimaliseerde bestuurderspositie. De machine is daarnaast volledig modulair en ontwikkeld op basis van alle relevante veiligheidswetgeving, nationaal én internationaal. 

Loxam

Loxam specialiseert zich in de verhuur van professioneel materieel. Het bedrijf heeft 1100 vestigingen in 30 landen, waar iedereen een geschikte, veilige en milieuvriendelijke machine voor zijn of haar project kan huren. Zo draagt Loxam, net zoals SHERPA Mini-loaders, bij aan een vriendelijke arbeidsomgeving. Voor mens én natuur.

Loxgreen, een concept van Loxam, richt zich specifiek op de verhuur van machines met low emission. Dit concept sluit naadloos aan op de kern van de nieuwe Z10. Deze volledig elektrische machine heeft namelijk zero emission én bestaat uit componenten die zoveel mogelijk lokaal geproduceerd worden.

Locaties door heel Nederland

Naast de nieuwe Z10-modellen, heeft Loxam ook een breed scala aan passende aanbouwdelen besteld. Zowel de machines als de aanbouwdelen worden begin volgend jaar geleverd en beschikbaar gesteld op verschillende locaties van Loxam.

Wil je meer weten over onze nieuwe Z10 of andere duurzame oplossingen om zwaar werk, licht en arbeidsvriendelijk te maken? Neem gerust contact met ons op. Wij vertellen graag meer over alle voordelen die deze nieuwe machine te bieden heeft. Op naar duurzame, efficiënte en veilige arbeidsomstandigheden voor iedereen!

Tel: +31(0)412-613344 info@sherpaminiloaders.com