Machinaal bestraten

Mechanisch bestraten is voor de huidige stratenmaker een must!  Het oorspronkelijke stratenmakers vak is erg arbeidsintensief en veel stratenmakers zijn op jonge leeftijd al ‘versleten’.  Over enkele jaren moet ook onze doelgroep gewoon doorwerken tot de 67e verjaardag.

Iedereen in onze branche snapt dat dit zonder de juiste hulpmiddelen onmogelijk is. De overheid ziet dit probleem ook! Vandaar dat vanuit Europese wetgeving wordt opgelegd om straatwerk aan te leggen met behulp van efficiënte hulpmiddelen die de fysieke belasting verminderen. Zo worden tegenwoordig banden machinaal gesteld, tegels machinaal gelegd en wordt er mechanisch gevleid.

Neem vandaag nog contact met ons op

Hanenberg Materieel BV is leverancier en producent van dergelijke arbeidsvriendelijke bestratingshulpmiddelen. Naast onze SHERPA miniloaders kunnen wij u een uitgebreid pakket van arbeid verlichtende hulpstukken aanbieden. Of het nu gaat om een standaard tegeltiller, SHERPA kniklader of een geavanceerde legkar, Hanenberg Materieel BV vindt voor u een oplossing op maat.

Voor meer informatie klik hier.