Machinaal banden stellen

Preventie van vroegtijdige arbeidsongeschikt staat hoog in het vaandel bij Hanenberg Materieel BV.

Ons bedrijf  is al jaren actief bezig met ontwikkelingen gebaseerd op het verlichten van de arbeidsomstandigheden van de stratenmaker. Het  handmatig vlijen van klinkers & trottoirtegels en het stellen van trottoirbanden vergt enorm veel kracht en energie van het lichaam. Hierdoor zijn er maar weinig stratenmakers die het pensioen halen.

Er was een tijd dat het beroep van stratenmaker van vader op zoon overging. Die tijd is echter allang voorbij! Waarom? Het is een zwaar beroep dat veel van het lichaam eist.

Om er voor te zorgen dat de werkomstandigheden beter worden, wat het werk dus aantrekkelijker maakt, komen er steeds meer machines op de markt om het straatwerk te mechaniseren. Een goed voorbeeld hiervan zijn de SHERPA mini-loaders die uit te voeren zijn met een op afstand te bedienen trottoir banden steller. Deze miniloaders zijn helemaal toegespitst op de inzetbaarheid bij machinale & mechanische bestrating.

Neem vandaag nog contact met ons op

Een oerdegelijke Hollandse kniklader
De SHERPA mini-loader is een oerdegelijke Hollandse machine die is uitgerust met 4 hydraulische wielmotoren van het merk Rexroth om snelheid te genereren, brede Mitas banden voor de lage druk op het straatwerk en een geveerde stoel om de hele dag comfortabel machinaal te kunnen leggen of stellen!