Sloopwerkzaamheden

Sloopwerkzaamheden zijn vermoeiende en arbeidsintensieve klussen. Machines en hulpmiddelen die deze sloopwerkzaamheden vergemakkelijken en de arbeidsomstandigheden verbeteren zijn in dit soort situaties meer dan welkom!

SHERPA Miniloaders heeft ook voor de sloper een uitgebreid assortiment aan miniloaders en slooprobots. Onze mini-loaders kunnen uiteraard worden ingezet met de juiste aanbouwwerktuigen voor deze branche. Denk hierbij aan sloophamers, boren en lasers. Daarnaast is de SHERPA miniloader geschikt om puin te ruimen en grind van daken te schuiven. Iedere skidsteer is multifunctioneel inzetbaar.

Zoals u  kunt zien, beschikt de SHERPA 100 over de juiste eigenschappen als het gaat om sloopwerkzaamheden in beperkte ruimtes!Wordt het karwei zwaarder of gevaarlijker dan heeft SHERPA nog vier zwaardere knik-laadschoppen, namelijk de SHERPA 150, SHERPA 200, SHERPA 300 en SHERPA 300 LPG.

Ook een SHERPA 100 met elektro motor is mogelijk! Deze SHERPA 100 ECO is ideaal voor interne sloopwerkzaamheden. U zult met deze elektro versie geen last meer hebben van smerige uitlaat-gassen of geluidsoverlast! Wordt het sloopwerk te gevaarlijk? Dan is de SHERPA 100 EHD uw oplossing op maat! Deze radiografisch bestuurbare elektrische combinatie van miniloader en slooprobot kan worden ingezet bij gevaarlijke sloopprojecten.