Op de manege

“Hoe heb ik ooit zonder gekund?”

Een enthousiaste uitspraak van een manegehouder: “Het uitrijden van mest en andere zware handkarweien is in no-time gebeurd en dat zonder mijn rug te belasten. Ik kan het karwei nu alleen klaren en dat alles dankzij deze 76 cm brede multifunctionele krachtpatser, de SHERPA 100.”

De SHERPA 100 skidsteer is de Stalknecht die voor geen enkel karwei terugdeinst. Met een draaicirkel van 1,25 meter en een kiephoogte van 2 meter kan er uitstekend in kleine en lage ruimtes gewerkt worden. Dit vierwiel aangedreven 76 cm brede schrankladertje is een stand-on laadschop. De bewegingsvrijheid en het zicht van de gebruiker zijn optimaal. Door de eenvoudige bediening is iedereen in staat om met de SHERPA 100 skid steer lader te werken.

Naast onze vier standaard modellen met een verbrandingsmotor beschikken wij ook over een SHERPA 100 met elektro motor. De prestaties van dit model doen niet onder voor een model met verbandingsmotor. Voor meer informatie over deze machine kunt u hier klikken.

Neem vandaag nog contact met ons op

De SHERPA 100 Agri zal voor een lage wekelijkse kostprijs uw arbeidsproductiviteit verhogen en veel lasten van uw rug halen. Bekijk hieronder enkele actie-foto’s op de manege: