Op de boerderij

Op een boerderij worden vele zware handwerkzaamheden verricht die tijdrovend zijn en de rug enorm kunnen belasten. De mini-loaders van SHERPA Miniloaders kunnen bij al deze zware werkzaamheden uw ideale stalknecht zijn!

De SHERPA 100 skid steer lader kan met zijn kracht en compactheid op iedere plek in de boerderij zijn werkzaamheden verrichten. Door zijn kleine draaicirkel en zijn breedte van 76 cm kan de SHERPA 100 bijna iedere stal schoonmaken en door zijn lage bandendruk kan de SHERPA 100 eenvoudig over betonnen roosters rijden.

Onze nieuwste aanwinst, de SHERPA 100 ECO, die compleet elektrisch aangedreven is,  produceert bijna geen lawaai en zorgt ervoor dat u geen giftige uitstoot heeft in uw stal.  Met deze machine kan de boer geruisloos en schoon stallen uitmesten en vee voederen.

Vele enthousiaste gebruikers zeggen en vragen zich hard op af: “Hoe hebben wij ooit zonder gekund?”.  Op zoek naar een skid steer lader die u maar 1 à 2 keer in de week wilt gebruiken? Dan is de SHERPA 100 Agri miniloader een ideale machine voor uw agrarische onderneming! klik hier voor meer informatie over deze speciaal ontwikkelde miniloader voor de agrarische wereld!