Home > Toepassingen > Boerderij
Boerderij

Op een boerderij worden vele zware handwerkzaamheden verricht die tijdrovend zijn en de rug enorm kunnen belasten. De miniloaders van SHERPA Mini-loaders kunnen bij al deze zware werkzaamheden uw ideale stalknecht zijn!

De SHERPA 100 skid-steer lader kan met zijn kracht en compactheid op iedere plek in de boerderij zijn werkzaamheden verrichten. Door zijn kleine draaicirkel en zijn breedte van 76 cm kan de SHERPA 100 bijna iedere stal schoonmaken en door zijn lage bandendruk kan de SHERPA 100 eenvoudig over betonnen roosters rijden.

Onze nieuwste aanwinst, de SHERPA 100 ECO, die compleet elektrisch aangedreven is produceert bijna geen lawaai en zorgt ervoor dat u geen giftige uitstoot heeft in uw stal. Met deze machine kan de boer geruisloos en schoon stallen uitmesten en vee voederen.

Vele enthousiaste gebruikers zeggen en vragen zich hard op af: “Hoe hebben wij ooit zonder gekund?”.  Op zoek naar een skid-steer lader die u maar 1 à 2 keer in de week wilt gebruiken? Dan is de SHERPA 100 Agri miniloader een ideale machine voor uw agrarische onderneming.

Manege

De SHERPA 100 is dé stalknecht die voor geen enkel karwei terugdeinst. Met een draaicirkel van 1,25 meter en een kiephoogte van 2 meter kan er uitstekend in kleine en lage ruimtes gewerkt worden. Dit vierwiel aangedreven 76 cm brede schrankladertje is een stand-on laadschop. De bewegingsvrijheid en het zicht van de gebruiker zijn optimaal. Door de eenvoudige bediening is iedereen in staat om met de SHERPA 100 skid-steer lader te werken.

Naast onze vier standaard modellen met een verbrandingsmotor beschikken wij ook over een SHERPA 100 met elektromotor. De prestaties van dit model doen niet onder voor een model met verbandingsmotor.

Video's Sherpa op de Boerderij
Managebak egaliseren
Managebak egaliseren
Voer bijschuiven op boerderij
Voer bijschuiven op boerderij
Stalroosters mestvrij maken
Stalroosters mestvrij maken
Roosters verwijderen
Roosters verwijderen
Manege hulp
Manege hulp
Mest verschuiven
Mest verschuiven
Sneeuw schuiven
Sneeuw schuiven
Schranklader op boerderij
Schranklader op boerderij
Miniloader in varkensstal
Miniloader in varkensstal
Manege mest rieken
Manege mest rieken
Foto's Sherpa op de Boerderij

Tel: +31(0)412-613344 info@sherpaminiloaders.com

Ma t/m Vr: 8:00 - 18:00 uur - Zaterdag: 9:00 - 12:00 uur