SHERPA knikladers

SHERPA knikladers

100% Nederlandse kwaliteit

Sherpa knikladers van Hanenberg Materieel BV zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit! Dit verhoogt uiteraard de betrouwbaarheid en levensduur van deze minishovels. De SHERPA knikladers worden standaard aangedreven door 4 hydraulische Rexroth rijmotoren waardoor de aandrijflijn compleet onderhoudsvrij is.

 

Op dit moment bestaat de knikladerserie uit 5 typen:

Kenmerken

Kenmerkend voor de SHERPA kniklader is de lage bodemdruk, boogvormige rijweg en het feit dat de motor in het achterste deel van de kniklader is geplaatst. Zware componenten zijn zover mogelijk achterin de machine gebouwd waardoor de hefcapaciteit enorm hoog is voor het relatieve lage gewicht van de miniloader. De kleinste SHERPA kniklader weegt namelijk maar 899 kg en is op smalle banden maar 76 cm breed.

Toepassingen Sherpa knikladers

SHERPA knikladers worden ingezet in diverse sectoren. Zo kan de machine uitermate goed functioneren in de wegenbouw of hovenierssector. Diverse boerderijen gebruiken de knikloader bovendien om pakken stro bij te rijden of stallen uit te mesten. De grote hoeveelheid aan verschillende aanbouwwerktuigen zorgen ervoor dat de machines multifunctioneel inzetbaar zijn! Iedere potentiele klant kan hierdoor zijn machine aanpassen aan zijn persoonlijke wensen. Nieuw op de markt is de SHERPA 300 LPG. Deze kniklader op gas wordt hoofdzakelijk ingezet bij sloopwerkzaamheden of inpandige werkzaamheden.

Neem vandaag nog contact met ons op