SHERPA 100 ECO

Als eerste mini-lader producent heeft Hanenberg Materieel B.V. een elektrische skidsteer op de markt gebracht: de Sherpa 100 Eco. Uiteraard doen de prestaties van deze SHERPA 100 ECO niet onder voor een model met verbrandingsmotor. Deze schranklader is uitermate geschikt voor interne sloopwerkzaamheden of om werkzaamheden te verrichten in veestallen.

Deze 76 cm smalle machine wordt aangedreven door een voorop gemonteerde 2 PK sterke elektromotor die verbazingwekkend veel kracht ontwikkelt. Met een druk op het gaspedaal wordt in korte tijd druk opgebouwd in het systeem. Op de plek van de verbrandingsmotor zit nu een accupakket van 360 Ampère. Gemiddeld verbruik van deze elektrische schranklader bedraagt circa 60 Ampère per uur.

 

Vrijblijvend offerte ontvangen?

 

Interne werkzaamheden die u voorheen nog met de hand volbracht, kunnen nu met deze milieu-vriendelijke compacte SHERPA 100 mini skid steer worden uitgevoerd zonder dat u uw lichaam zwaar belast. Bovendien wordt geluidsoverlast geminimaliseerd en behoren stinkende uitlaatgassen tot het verleden.

Klik voor meer foto’s van de SHERPA 100 ECO skidsteer.

Instructie video Sherpa 100 ECO schranklader