SHERPA 100 Agri

SHERPA 100 Agri skid steer laderDe SHERPA 100 Agri-line is speciaal ontwikkeld voor de agrarische sector. Deze veelzijdige zeer compacte krachtpatser is enorm wendbaar en kan worden ingezet voor diverse taken. Onder andere maneges, veestallen en kippenboeren kunnen deze machine multifunctioneel inzetten voor bijvoorbeeld het uitmesten van hun stallen en het aanleveren van stro of voer.

De grote winst van deze slechts 76 cm brede SHERPA 100 is tweeledig: ten eerste wordt de medewerker ontzien en daarmee het werk aangenamer gemaakt. Ten tweede wordt het rendement ten opzichte van handmatig verrichtte werkzaamheden in deze sector aanzienlijk verhoogd.

Neem vandaag nog contact met ons op

Enkele kenmerken van dit nieuwe model zijn:

– De Agri-line mini skid steer is uitgevoerd met een 11 PK Honda GX390 en een 6 cc hydraulische pomp.
– Deze slechts 550 KG zware Skidsteer heeft een hefvermogen van 250 Kg en een rijsnelheid van 6 km/h.
– De SHERPA 100 Agri-line wordt uitgevoerd met een handmatige trekstart en er is geen accu of andere elektronica opgebouwd.

Deze betrouwbare en compacte alleskunner is een aanwinst voor uw manege, stal of boerderij. De 50 verschillende aanbouwwerktuigen zorgen ervoor dat de machine multifunctioneel inzetbaar is. Hierdoor wordt de geringe investering pijlsnel weer terug verdiend. Naast het model met verbandingsmotor bieden wij u ook een 100% elektrisch alternatief met de SHERPA 100 ECO.

Hieronder ziet u een praktijkvideo van de SHERPA 100 ECO in de pluimveehouderij: