Over Hanenberg Materieel BV

 

Nederlandse producent van arbeidsvriendelijk wegenbouwmaterieel

Sherpa 100 eco skidsteer loaderHanenberg Materieel BV is al jaren een toonaangevende producent van arbeidsvriendelijk wegenbouw-materieel in Europa. Als innovatieve producent van de SHERPA mini-loader en als ontwikkelaar van vooruitstrevend bouwmaterieel heeft het bedrijf hard gewerkt om een volledig arbeid verlichtend productaanbod beschikbaar te hebben voor haar dealers en klanten.

 

Verbeterde werkomstandigheden in de wegenbouw

De knikladers en skidsteers zijn zodanig ontwikkeld dat iedereen er mee werken kan. Zwaar werk behoort tot het verleden wanneer u gebruik maakt van de oer-Hollandse SHERPA minshovels. De vele aanbouwwerktuigen zorgen voor een multifunctionele inzetbaarheid in diverse branches. Niet zonder reden heeft het bedrijf  in het verleden diverse prestigieuze onderscheidingen ontvangen van de Bouw- en Houtbond FNV. Met materieel van Hanenberg investeert u in een gezonde toekomst van uw bedrijf en medewerkers!

 

Missie:

De missie van het bedrijf Hanenberg Materieel BV is om het werk in de wegenbouw, hovenierssector & slopersbranche sneller, veiliger en makkelijker te maken terwijl de gezondheidsrisico’s geminimaliseerd worden.

Daartoe worden in eigen beheer miniloaders & aanbouwwerktuigen ontwikkeld en geproduceerd. Kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en arbeidsverlichting vormen de uitgangspunten die centraal worden gesteld in het productieproces.

Neem vandaag nog contact met ons op

Hieronder vindt u een foto-overzicht van ons bedrijf: