Home > SHERPA NEWS > Internationale Dealerdag een succes!

Internationale Dealerdag een succes!

Deze week stond in het teken van de allereerste internationale Dealerdag!

Bijna 20 personen, vanuit 12 landen (binnen en buiten Europa) zijn deze week vertrokken naar het kleine Nistelrode om kennis te maken met de nieuwste en laatste ontwikkelingen binnen het bedrijf.

 

Bent u benieuwd wat er zich allemaal heeft afgespeeld op de dealerdagen?

Het begon allemaal met een lekker warm kopje koffie en Nederlandse stroopwafel. Na de korte introductie en een rondleiding door het gebouw, werden de dealers vervoert naar Stracon.

Dit is de plek waar de onderdelen van de machines worden gemaakt en (deels) in elkaar worden gezet. Bij terugkomst op het hoofkantoor was het tijd voor de onthulling van de nieuwste machine. Champagne mocht natuurlijk niet ontbreken bij dit spektakel!  En de Hollandse bitterballen deden het ook erg goed bij onze internationale dealers. Daarna hebben wij het feestje verplaatst naar eetcafé ’t Pumpke in Nistelrode, waar onze eigen Marcel een mooi optreden verzorgde met zijn band. Top gedaan!

Na een wel uitgeruste nachtrust in het Van de Valk hotel kwamen onze dealers de volgende dag weer aan op ons hoofdkantoor. Deze dag stond in het teken van de machines uitproberen. Als kleine jongetjes waren de dealers bezig met onze machines op het speelterrein. Wat een leuk gezicht en mooie foto’s heeft opgeleverd. Na enkele uren te hebben gespeeld op de playground, was het tijd voor een heerlijke lunch. En na een informatieve presentatie van Midac was het alweer tijd om afscheid te nemen van onze dealers.

Via deze weg willen wij onze dealers nogmaals bedanken voor hun komst! Wij kijken er met een glimlach op terug.

Hoewel we de nieuwe machines nog even geheim houden, hebben wij wel andere leuke foto's van deze twee top dagen.

Tel: +31(0)412-613344 info@sherpaminiloaders.com

Ma-vr: 8:00-18:00  |  Za: 9:00-12:00  |  Zo: gesloten