De groene sector vakbeurs 10 t/m 12 januari 2017

15442391_1288521604542229_5848508566149853872_n

In de afgelopen 17 jaar groeide De Groene Sector Vakbeurs uit tot hét kennis- en netwerkmoment voor de groene branche. U ontmoet o.a. boomkwekers, producenten, importeurs en dealers van inrichtingsmaterialen, bestrijdingsmiddelen, meststoffen en tuin- en parkmachines. Raak geïnspireerd door hun product(innovaties), schud de hand met vertrouwde zakenpartners, en breid uw groene netwerk uit.

Dit jaar staat de beurs in het teken van verandering. Stilstand is immers achteruitgang. De beurs is groter dan voorgaande jaren en er is weer van alles te beleven.
Zo pakt STIHL groots uit in hal 7 waarin ze samen met IPC interactieve ‘Groene Ruimte’ workshops geven en in samenwerking met Tuinprofessionals de belevingstuin aanleggen. Primeur dit jaar is Het Groene Inspiratiepark, verzorgd door Husqvarna Nederland B.V., Van Vliet Kastanjehout, Innogreen V.O.F en Espalier. In dit park kunt u duurzame, inspirerende praktijkoplossingen zien, voelen en vooral ervaren. Ook op kennisgebied ontbreekt het u aan niets. In het hart van het park bevindt zich Het Kennistheater, waar tal van sprekers o.a. hun visie geven op het thema ‘duurzaamheid’ en relevante innovaties.

Tijdens uw bezoek aan De Groene Sector Vakbeurs 2017 heeft u voldoende mogelijkheden om nieuwe ontmoetingen, kennis en inspiratie op te doen. Dan kan een beursbezoek ook echt leiden tot verandering en daarmee tot verbetering van uw bedrijfsvoering. Mis het niet en bestel nu uw kaarten!