Routebeschrijving

Hebben wij uw interesse gewekt en wilt u ons bezoeken? Geen enkel probleem!

Door de directe ligging aan de A50 zijn wij eenvoudig vanuit het hele land te bezoeken.

Vanuit Nijmegen:
Komt u vanaf de A50 (Nijmegen – Eindhoven), dan neemt u de afslag Nistelrode en neemt u aan het einde van de afslag op de rotonde de eerste afslag (Noorderbaan). Vervolgens neemt u de eerste weg links (Waardsestraat), gelijk weer links (Canadabaan) en na 50 meter bent u bij ons. Welkom.

Vanuit Eindhoven:
Komt u vanaf de A50 (Eindhoven – Nijmegen / Arnhem ), dan neemt u de afslag Nistelrode en gaat u aan het einde van de afslag links. Bij de rotonde gaat u rechtdoor (2e afslag / Noorderbaan). Vervolgens neemt u de eerste weg links (Waardsestraat), gelijk weer links (Canadabaan) en na 50 meter bent u bij ons. Welkom.

Vanuit ‘s Hertogenbosch:
Komt u vanaf de A59 (‘s Hertogenbosch – Nijmegen), dan neemt u de afslag Nistelrode / Oss Oost en gaat u aan het einde van de afslag  op de rotonde links (2e afslag). Bij de stoplichten gaat u rechts de A50 op richting Eindhoven (LET OP!! Houdt hierbij rechts aan om direct de afslag Nistelrode te nemen. Vervolgens neemt u aan het einde van de afslag op de rotonde de eerste afslag (Noorderbaan), direct eerste weg links (Waardsestraat) en gelijk weer links (Canadabaan). Na 50 meter bent u bij ons. Welkom.

 

Kaart: